ACNÉ BEHANDELING EN VERGOEDINGEN DOOR DE ZORGVERZEKERAAR.


Doordat ik de specialisatie "Acné'' bezit en daarmee geregistreerd sta bij ANBOS en Vectis, kunt u in sommige gevallen een vergoeding krijgen via uw zorgverzekering. Dit kan alleen wanneer de huid veel comedonen ( mee-eters) en puistjes bevat. Tijdens een acné behandeling wordt de nadruk gelegd op het verwijderen van deze onzuiverheden en is er helaas geen ruimte voor massage.

Ik adviseer de eerste keer altijd 75 minuten maar de behandeling kan variëren tussen 45-90 minuten. Tijdens deze eerste behandeling maken we een behandelplan en leg ik uit waarom thuisverzorging zo belangrijk is. Het verminderen van acné doen echt we samen!

De ANBOS maakt elk jaar een handige lijst waarin overzichtelijk wordt gemaakt welke specialisaties er door de verzekeringen worden gedekt. Zie het overzicht hieronder voor 2021.

Maar let op: omdat elke zorgverzekeraar andere polisvoorwaarden heeft, is het verstandig deze van te voren goed door te nemen.

U rekent altijd aan het einde van uw behandeling af. U krijgt vervolgens een nota mee, deze kunt u indienen bij de zorgverzekeraar.

Op deze nota komen verschillende gegevens zoals AGB-code, prestatiecode en ANBOS lidnummer.

Heeft u vragen over een acné behandeling of vergoedingen? Neem gerust contact op.